POLÉVKA VEVERKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA HOVĚZÍ / 




INGREDIENCE: 1 hovězí oháňka, 1/2 sáčku zmrazené kořenové zeleniny, 1 cibule, 1 lžíce rajského protlaku, 100 žampiónů, sklenka dezertního vína, sklenka koňaku, 1 bobkový list 1 lžičky pepře, několik zrnek nového koření, olej, 1 lžičky kmínu, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí oháňku přesekneme na menší kousky, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme pokrájenou cibuli a vaříme asi hodinu. Po hodině hrnec otevřeme, přilijeme vodu, přidáme kořenovou zeleninu, bobkový list a nové koření, uvedeme znovu do varu, ale už bez poklice a vaříme asi 15 minut, aby byla zelenina měkká. Mezitím na troše tuku osmahneme pokrájené žampióny, osolíme je a mírně okmínujeme drceným kmínem a dusíme, až se tekutina, kterou pustily, vydusí. Osmahlé houby přidáme do polévky. Vaříme ještě asi 10 minut, pak dochutíme vínem a koňakem, povaříme a přisolíme nebo přidáme polévkové koření. Oháňku vyndáme, maso sejmeme z kostí, pokrájíme a vrátíme do polévky. Přidáme petrželku a podáváme.



POLÉVKA VEVERKA. POLÉVKA VEVERKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1382 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz